Welcome to iraf.net Sunday, February 25 2018 @ 05:50 PM GMT


 Forum Index > Help Desk > Applications New Topic Post Reply
 Greek letters in axis labels for sgraph
   
weistrop
 02/13/2018 08:06PM (Read 144 times)  
+----
Newbie
stupid

Status: offline


Registered: 04/06/2007
Posts: 6
I'm having trouble with Greek letters in axis labels for sgraph. I have
what looks like the exact same formatting for the x and y axes, but the y
axis label is fine while the x label has spaces in front of the Greek
letters. This is after I use
:.snap eps
to create an eps file. Do you know anything about this? The sgraph statement in question follows.

Thanks for any help.


sgraph ("temp.tab extlog67176731.ha extlog6583.6563 ", errcolumn="", dvpar="", pltpar="", axispar="",wl=-1.0, wr=0.5,wt=1.0,wb=-1.0,pointmo+,xlabel="log([SII]\\fGll\\fR6716,6731/H\\fGa)",
ylabel="log([NII]\\fGl\\fR6583/H\\fGa)", title="",errax=0,errtype="bartck", marker="plus", szmarker=.02,version="20Jul93",append=no, pattern="solid",crvcolor=1, sysid=no )


 
Profile Email
 Quote
   
Content generated in: 0.03 seconds
New Topic Post Reply

Normal Topic Normal Topic
Sticky Topic Sticky Topic
Locked Topic Locked Topic
New Post New Post
Sticky Topic W/ New Post Sticky Topic W/ New Post
Locked Topic W/ New Post Locked Topic W/ New Post
View Anonymous Posts 
Anonymous users can post 
Filtered HTML Allowed 
Censored Content 
dog allergies remedies cialis 20 mg chilblain remedies


Privacy Policy
Terms of Use

User Functions

Login